Mestarien liigan puolivälierät jatkuivat keskiviikkoiltana.

Barcelona ja Atlético pelasivat keskiviikkona omat ottelunsa. Atlético isännöi Borussia Dortmundia ja Barcelona haastoi PSG:n Pariisissa.

Barcelona haki Pariisista komean 3-2-vierasvoiton.

Barcelona lähti PSG:n vieraaksi pienenä altavastaajana, mutta ennakko-odotuksiin nähden Xavin miehistö pelasi hyvän ottelun. Raphinha siirsi Barcelonan johtoon kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Kyseessä oli Raphinhan uran ensimmäinen maali Mestarien liigassa.

Tauolle mentiin Barcelonan johdossa, mutta PSG onnistui kääntämään pelin heti toisen jakson alussa. Ousmane Dembélé laukoi voimalla pallon Barcelonan maaliin. Vielä viime kaudella Barcelonaa edustanut Dembélé tuuletti maaliaan entistä työnantajaansa vastaan. Vain kahta minuuttia myöhemmin Vitinha siirsi pallon ohi Marc-André ter Stegenin. 2-1.

Barcelona ei kuitenkaan luovuttanut. Pedri lähetti nappisyötön boksiin ja Raphinha laukoi pelivälineen ilmasta maaliin. Noin vartti ennen loppua Andreas Christensen puski ottelun voittomaalin. 2-3.

Atléticolle jäi jossiteltavaa

Atlético voitti Dortmundin 2-1. Atlético pelasi vahvan avausjakson Metropolitanolla. Atlético siirtyi johtoon jo neljännellä minuutilla. Dortmundin Ian Maatsen epäonnistui syötössään ja Rodrigo De Paul pääsi kuin varkain iskemään ottelun avausmaalin.

Atlético piti pelin jatkuvasti hyökkäyskolmanneksellaan ja Dortmundilla oli vaikeuksia purkaa isäntien laadukasta prässiä. Puolen tunnin pelin jälkeen Dortmundin puolustus oli taas tuuliajoilla. Mats Hummels epäonnistui väliintulossaan ja hetkeä myöhemmin Samuel Lino laukoi pallon maaliin. 2-0. Atléticolla oli ottelussa lukuisia laadukkaita maalipaikkoja, mutta maaleja lukuun ottamatta viimeistely-yritykset jäivät onnettomiksi.

Toinen jakso oli Dortmundin. Dortmund pääsi selvästi paremmin peliin mukaan ja kykeni luomaan maalipaikkoja etenkin viimeisen vartin aikana. Vaihdosta kentälle otettu Sébastien Haller kavensi ottelun 81. minuutilla. Hetkeä myöhemmin Dortmund laukoi pallon ylärimaan. Lisäajan lopussa myös Julian Brandt puski pallon ylärimaan.

Otteluparien jälkimmäiset osat pelataan ensi viikolla.

LUE MYÖS