Real Madridin toppari Antonio Rüdiger odottaa innolla kohtaamista Manchester Cityn tähtihyökkääjän Erling Haalandin kanssa.

Madrid isännöi Cityä tiistaina Mestarien liigan puolivälierien avausosassa. Viime kaudella Los Blancos sai hiljennettyä Haalandin, 23, välierissä, mutta City paineli otteluparista finaaliin yhteismaalein 5-1 ja lopulta aina mestariksi asti.

Kuluvalla kaudella Haaland on tehtaillut kaikki kilpailut mukaan lukien 30 maalia. Rüdiger taas on toiminut Madridin puolustuksen johtohahmona ja odottaa, että pääsee painimaan norjalaistykin kanssa.

– Odotan innolla kaksinkamppailua hänen kanssaan. Nämä ovat niitä pelejä, joista on aina unelmoinut, ja on kerrassaan uskomatonta olla niissä mukana. Oli vastassa sitten Erling Haaland tai kuka tahansa, kommentoi Rüdiger UEFA:n haastattelussa.

Saksalaistoppari on pelannut urallaan myös AS Romassa sekä Chelseassa ja päälle kymmeniä A-maaotteluja. Rüdigerin mukaan Real Madrid on kuitenkin täysin omassa luokassaan.

– Kaikella kunnioituksella muita seurojani kohtaan, jotka olivat myös hienoja, mielestäni niitä ei voi verrata Madridiin. Täällä on aina kyse Mestarien liigan voittamisesta ilman, että sitä tarvitsee sanoa.

– Totta kai paineet tuntee, koin ne jo viime vuonna. Täällä on oltava valmis menemään loppuun asti. Täällä on kyse voittamisesta. Tasapelit tai tappiot eivät yksinkertaisesti ole vaihtoehto.

LUE MYÖS!