Real Madrid ja Bayern München ovat vielä kaukana yhteisymmärryksestä neuvotteluissaan laitapuolustaja Alphonso Daviesin siirrosta Espanjaan, kertoo AS.

Kanadan maajoukkuetähti on lehtitietojen mukaan päässyt henkilökohtaisista ehdoista sopuun Los Blancosin kanssa, mutta seurojen on vielä sovittava hänen siirtosummansa.

Lähtökohtaisesti Bayern ei haluaisi luopua Daviesista, 23, lainkaan, mutta hänen nykyinen sopimuksensa päättyy ensi kauden jälkeen.

Jos uutta diiliä ei synny, ensi kesä on käytännössä viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus. Toinen vaihtoehto on menettää hänet vuoden kuluttua ilmaiseksi, mitä Bayern ei missään nimessä halua.

Bayern München on tarjonnut Daviesille jatkosopimusta, mutta pelaajan leiri ei pidä seuran asettamasta takarajasta, johon mennessä häneltä odotetaan vastausta. Daviesin agentti Nedal Huoseh ärähti aiheesta aiemmin tällä viikolla ja ihmetteli, miten Daviesilta voidaan vaatia vastausta parin viikon sisällä, kun Bayern ei tiedä edes ensi kauden päävalmentajaansa.

AS:n mukaan Bayern on asettanut Daviesin hinnaksi 50 miljoonaa euroa, mutta Real Madrid on toistaiseksi tarjonnut 30 miljoonaa euroa.

Los Blancos luottaa siihen, että sillä on Daviesin sopimustilanteen takia vahva asema neuvottelupöydässä. Madrid ei halua maksaa 50 miljoonaa euroa, ja se uskoo, että Bayernin on tultava vastaan.

LUE MYÖS!