Bayern Münchenin laitapuolustajan Alphonso Daviesin agentti on ärähtänyt seuralle siitä, että se hoputtaa hänen asiakastaan vastaamaan jatkosopimustarjoukseen.

Daviesin, 23, nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, ja Real Madrid on tiettävästi kiinnostunut hankkimaan hänet tulevana kesänä.

Saksalaisjätti haluaisi pitää kiinni Kanadan maajoukkuetähdestä, mutta joidenkin lehtitietojen mukaan hän on jo päässyt henkilökohtaista ehdoista sopuun Madridin kanssa.

Bayernin urheilutoimenjohtaja Max Eberl sanoi aiemmin tässä kuussa, että seura on tehnyt viimeisen sopimustarjouksensa Daviesille, ja antoi ymmärtää, että he odottavat vastausta pian.

Daviesin edustaja Nedal Huoseh sanoi Bildin haastattelussa, että Bayernin on turha yrittää hoputtaa sopimusneuvotteluja, kun ne menivät ensin heidän osaltaan pitkälle tauolle.

– On epäreilua saada uhkavaatimus Bayernilta. Päätämme kauden lopussa, miten jatkamme, kun tilanne on selvempi.

– On epäreilua, että Alphonsoa vastaan hyökätään nyt. Olimme lähellä sopimusta vuosi sitten. Sitten koko [Bayernin] seurajohto vaihdettiin. Emme kuulleet mitään seitsemään kuukauteen, vaikka yritin tänä aikana ottaa itse yhteyttä seuraan.

– Nyt meille annetaan uhkavaatimus, ja meidän pitäisi reagoida kahden viikon kuluessa, koska seuran johto on paineen alla ja viivytteli järjestäytymisessään. Se ei ole reilua.

– Seuraava sopimus on erittäin tärkeä Alphonson uralla ja meidän pitäisi tehdä päätös tietämättä, kuka on ensi kauden valmentaja tai miltä joukkue näyttää.

LUE MYÖS!