Barcelonan hyökkääjälupaus Lamine Yamal on jo lyhyellä urallaan saanut huomata, kuinka paljon huomiota tunnetut pelaajat saavat.

Yamal, 16, on tällä hetkellä luultavasti ikäluokkansa tunnetuin pelaaja koko maailmassa. Barcelonan superlupaus pelaa hienoa kautta La Ligassa, ja hän on vallannut jalansijaa myös Espanjan A-maajoukkueessa. Instagramissa Yamalilla on 5,6 miljoonaa seuraajaa, enemmän kuin valtaosalla La Ligan seuroista.

Hienot esitykset tietävät lisää mainetta ja otsikoita, mutta Yamal kertoi Mundo Deportivon haastattelussa, että kaikki hänen saamansa huomio ei ole aina täysin mukavaa. Häneltä kysyttiin, mikä on ollut hänen oudoin kohtaamisensa fanin kanssa.

– Hiljattain eräs tyttö lähestyi minua hississä, pyysi valokuvaa ja sanoi sitten: ”Anna puhelinnumerosi, tarvitsen sen. Ei, en tarvitse sitä mitään varten, haluan vain saada sen”.

– Olin sanaton, varsinkin koska olimme hississä.

Barça Buzz

@Barca_Buzz
Lamine Yamal ⭐️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!