Barcelonan päävalmentaja Xavi on kaksi ottelua toimitsijakiellossa viime viikonloppuna saamansa punaisen kortin takia, kertoo Athletic.

Xavi katseli sunnuntaina punaista, kun Barcelona voitti Atlético Madridin vieraskentällä 3-0 La Ligassa.

Barça-luotsi sai lyhyen ajan sisällä kaksi keltaista korttia protestoinnista. Ensin hän osoitti mieltään, kun İlkay Gündoğaniin kohdistuneesta taklauksesta ei vihelletty rikettä ja hetkeä myöhemmin Xavi suuttui, kun Barcelonalle ei annettu pilkkua.

Toimitsijakieltonsa myötä Xavi on sivussa peleistä Las Palmasia ja Cádizia vastaan. Hän saa La Ligassa olla seuraavan kerran kentän laidalla 21. huhtikuusa, kun Barcelona pelaa Real Madridin vieraana El Clásicossa. Sitä ennen Blaugrana kohtaa myös kahdesti Paris Saint-Germainin Mestarien liigan puolivälierissä.

Xavin poissa ollessa Barcelonan vastuuvalmentajana toimii hänen veljensä, apuvalmentaja Óscar Hernández.

Sunnuntain punainen kortti oli Xavin toinen tämän kauden La Ligassa. Hänet poistettiin kentän laidalta myös kauden avauskierroksella Getafea vastaan.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!