Real Madridin johtoporras on kahden vaiheilla sen suhteen, tulisiko seuran tavoitella Lillen topparia Leny Yoroa ensi kesänä, kertoo ESPN.

Yoron, 18, sopimus Lillen kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, ja hän on tulevana kesänä usean Euroopan suurseuran kiikarissa.

Real Madrid olisi tiettävästi vahvoilla pelaajan papereissa, jos se päättää lähteä siirtokisaan mukaan. Los Blancosin ensisijaiset siirtokohteet ovat kuitenkin Paris Saint-Germainin Kylian Mbappé ja Bayern Münchenin Alphonso Davies, joiden hankintoihin uppoaisi jo merkittävästi rahaa.

ESPN:n mukaan Lille haluaa Yorosta ainakin 50 miljoonaa euroa, ja hinta saattaa vielä nousta, jos useat seurat lähtevät tarjouskilpailuun. Muun muassa Chelsea ja PSG ovat myös nuoren ranskalaistopparin perässä.

Osa Madridin seurajohdosta on sitä mieltä, että Yoro on hankittava nyt tai hän päätyy johonkin muualle. Osa taas uskoo, että Madridin kannattaisi säästää rahansa ja hankkia uusi toppari vasta vuoden kuluttua, kuten seurajohto alun perin suunniteli.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Chelsea target Leny Yoro wants to join La Liga giants Real Madrid instead of them in the summer.

(Source: MARCA)

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!