Atlético ja Barcelona eivät ole päässeet sopuun João Félixin tulevaisuudesta.

Sportin saamien tietojen mukaan Barcelona on ainoastaan halukas lainaamaan pelaajan ensi kaudeksi itselleen sopivilla taloudellisilla ehdoilla. Atlético ei ole sen sijaan halukas lainaamaan Félixiä toistamiseen Barcelonaan ja aikoo myydä pelaajan pysyvästi muihin maisemiin.

Atléticon tavoite on saada Félix myydyksi yli 50 miljoonalla eurolla. Atlético tarkkailee Félixin tilannetta ja pitää mahdollisena, että hän herättäisi mielenkiintoa etenkin Saudi-Arabiassa. Félix ei ole sen sijaan ainakaan toistaiseksi kiinnostunut siirtymään Saudi-Arabiaan.

Félix haluaisi jatkaa uraansa Barcelonassa. Kaksijakoista kautta pelaava Félix esiintyi edukseen syys-lokakuussa, mutta on sittemmin jäänyt pienempään rooliin Xavin alaisuudessa.

24-vuotias laitahyökkääjä viimeisteli maalin Atléticon verkkoon sunnuntaina La Ligassa. Barcelona haki vakuuttavan 3-0-vierasvoiton Metropolitanolta.

Félix ei kuulu Atlético-luotsi Diego Simeonen suunnitelmiin ensi kautta varten. Félixin nykyinen sopimus Atléticon kanssa päättyy kesällä 2029.

LUE MYÖS