Real Madridin laitahyökkääjä Vinícius Júnior raivostui seuran omalla tilillä julkaistusta kuvasta ja uhkasi sen takia olla pelaamatta, kertoo Relevo.

Madridin Instagram-tilin julkaisussa Vinícius, 23, suuteli seuran tunnusta ja sen alla oli kuva israelilaisen DJ-kaksikon Vini Vicin logosta, jossa kuvataan ihmisen evoluutiota apinoista ihmiseksi.

Brassitähti näki julkaisun ja vaati selitystä seurapomoilta. Vinícius uhkasi jopa olla pelaamatta toissa viikon sarjaottelussa Valenciaa vastaan.

Real Madridin toimitusjohtaja José Ángel Sánchez puuttui peliin ja sai rauhoitettua pelaajan. Vinícius oli todella tyytymätön julkaisuun. Hän on joutunut Espanjassa jatkuvasti rasististen solvausten kohteeksi ja hän on yksi jalkapallon tunnetuimmista puhujista rasismia vastaan.

Sánchez suostui Viníciuksen pyyntöön tunnistaa julkaisusta vastuussa olleet henkilöt ja ottaa käyttöön tiukempi protokolla Madridin sosiaalisen median sisällön hyväksymiseksi.

Vinícius pelasi lopulta Valenciaa vastaan ja vastasi Real Madridin kummastakin osumasta 2-2-tasapeliin päättyneessä ottelussa.

LUE MYÖS:

Linkki twiittiin.