Barcelona kohtaa PSG:n Mestarien liigan puolivälierissä.

Otteluparin avausosa pelataan Pariisissa, joten Barcelona pääsee pelaamaan jälkimmäisen osaottelun väliaikaisella kotistadionillaan Montjuïcilla. Puolivälierät pelataan huhtikuussa.

Barcelonan varapuheenjohtaja Rafa Yuste seurasi arvontoja paikan päällä Sveitsissä.

Yuste otti kantaa arvontatulokseen ja nosti esiin muun muassa PSG-luotsi Luis Enriquen. Enrique valmensi Barcelonaa vuodet 2014-17, ja on edelleen viimeisin Barcelonan peräsimessä Mestarien liigan voittanut valmentaja.

– Heillä on meille tuttu valmentaja, nuori joukkue ja kentällä eron tekeviä pelaajia, mutta niin meilläkin on. Yritämme päästä välieriin. Kannattajat tukevat meitä ja Xavi luottaa rohkeasti nuoriin pelaajiin. Olen vakuuttunut siitä, että taistelemme kovasti paikasta välieriin. Olen toiveikas.

Kylian Mbappé on PSG:n ykköstähti. Yusten mukaan Barcelonan on kuitenkin keskityttävä ennemmin PSG:hen kuin pelkästään yhteen pelaajaan.

– Barcelona kykenee pysäyttämään Mbappén ja PSG:n. Mbappé on loistava pelaaja, mutta keskitymme ennemmin koko joukkueeseen. Puolustuksemme oli viime kaudella yksi vähiten maaleja päästäneistä koko Euroopassa. Meidän on oltava keskittyneitä koko joukkueeseen, eikä ainoastaan Mbappéen, koska siinä vaiheessa tekisimme virheen.

LUE MYÖS