Real Madridin maalivahti Andri Lunin saattaa jättää seuran tulevana kesänä, kertoo AS.

Lunin, 25, ei ole tehnyt lopullista päätöstä tulevaisuudestaan, mutta hän seuraa tilannettaan loppukauden ajan ja käy seuran kanssa keskustelun tulevaisuudestaan.

Madridin ykkösvahti Thibaut Courtois on ollut koko kauden sivussa vakavan polvivamman takia, mutta hänen odotetaan palaavan tolppien väliin heti, kun belgialaistorjuja on täydessä kunnossa.

Los Blancos hankki Courtois’n, 31, loukkaantumisen takia Kepa Arrizabalagan lainalle Chelseasta. Lunin, 25, on kuitenkin syrjäyttänyt lainavahdin ja päässyt pelaamaan isommassa roolissa kuin koskaan aiemmin Madridissa.

Real Madrid haluaa luonnollisesti Courtois’lle laadukkaan kirittäjän, mutta AS:n mukaan Lunin saattaa haluta peliajan perässä muualle, jotta hän voisi nousta Ukrainan maajoukkueen ykkösvahdiksi.

Luninin ja Madridin diili on voimassa enää ensi kauden, eivätkä osapuolet ole aloittaneet neuvotteluja uudesta sopimuksesta. Jos Lunin haluaa lähteä, tuleva kesä on Madridin viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus.

Muiden seurojen kykyjenetsijöitä oli tarkkailemassa Luninin otteita jo Mestarien liigan otteluissa RB Leipzigia vastaan.

LUE MYÖS!