Barcelonan maalivahti Marc-Andre ter Stegen myöntää jäävänsä kaipaamaan Xavia. Xavi ilmoitti tammikuussa poistuvansa katalonialaisseuran peräsimestä tämän kauden jälkeen.

Ter Stegen saapui Barcelonaan vuonna 2014, jolloin Xavi pelasi vielä seuran keskikentällä. Kaksikko jakoi saman pukukopin yhden kauden ajan ennen legendan jäähyväisiä.

Xavi palasi Barcelonaan päävalmentajan roolissa marraskuussa 2021 ja johdatti seuran viime kaudella La Ligan mestaruuteen. Pitkän yhteisen historian myötä lähtöilmoitus oli ter Stegenille kova pala nieltäväksi.

– Xavi tiedotti hyvästeistään ja se tuntui minusta pahalta tunnettuani hänet vuosia. Myös me olemme vastuussa näistä päätöksistä. Hän kertoi meille, ettei tämä tule loppumaan ja meidän on annettava parhaamme myös hänen puolestaan, ter Stegen kommentoi lehdistölle.

– Hän on loistava valmentaja, joka on tuonut meidät takaisin tähän pisteeseen. Hän on tehnyt kovasti töitä, että me voisimme kilpailla joka kolmas tai neljäs päivä. Valitettavasti hän lähtee ja se on vaikea hyväksyä sekä pelaajana että ystävänä.

Barcelona isännöi tiistaina Napolia Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Avausosa päättyi 1-1-tasalukemiin.

LUE MYÖS!