Real Madridin keskikenttäpelaaja Arda Güler myöntää, että hänen debyyttikautensa Espanjassa on ollut vaikea.

Turkin superlupaus siirtyi Madridiin viime kesänä Fenerbahçesta 20 miljoonan euron siirtosummalla, joka voi kasvaa vielä 10 miljoonalla bonusten myötä.

Güler, 19, joutui loukkaantumisten takia odottamaan debyyttiään yli puoli vuotta, ja hänen peliminuuttinsa ovat olleet myös sittemmin vähissä.

Sunnuntaina Güler iski ensimmäisen osumansa Los Blancosille, kun Madrid kaatoi Celta Vigon La Ligassa 4-0. Hän pääsi kentälle vasta pelin loppuvaiheilla, mutta teki vielä lisäajalla taidokkaan maalin.

– Se oli hieno peli, ja onnittelen joukkuetta 4-0-voitosta. Kiitän niitä, jotka tukevat minua, koska kausi on ollut tähän mennessä hyvin vaikea, kommentoi Güler Real Madrid TV:lle.

– Oli hienoa tehdä maali tässä upeassa tunnelmassa. Olen hyvin onnellinen, että tein ensimmäisen maalini, ja olen hyvin kiitollinen kaikille minua tukeville ihmisille. Toivottavasti niitä tulee vielä monta. Teen kovasti töitä sen eteen.

– Olen erittäin onnellinen Real Madridissa, tämä on maailman paras seura. Vaikka tämä on vaikeaa, uskon, että minulla on laatua ja luonnetta siihen.

Turquie Sports

@TurquieSports
ARDA GÜLER'İN REAL MADRID'DEKİ İLK GOLÜ 🧿🇹🇷

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!