Atlético-kapteeni Koken nykyinen sopimus kasvattajaseuransa kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Koke, 32, on pelannut koko uransa Atléticossa, ja on 622 ottelullaan seurahistorian eniten otteluita pelannut pelaaja.

Osapuolet ovat neuvotelleet pitkään jatkosopimuksesta – kuitenkin tuloksetta. Atlético tarjoaa kapteenilleen jatkosopimusta merkittävän palkanpudotuksen kera. Koken palkka tippuisi yli puolet nykyistä pienemmäksi, eikä keskikenttäpelaaja ole suinkaan tyytyväinen saamaansa tarjoukseen.

Relevon saamien tietojen mukaan osapuolten väliset jatkosopimusneuvottelut ovat viimein edenneet eteenpäin positiivissa merkeissä. Koke ja Atlético odottavat pääsevänsä yhteisymmärrykseen ennen kauden päättymistä.

Koke on kuulunut tälläkin kaudella Diego Simeonen ehdottomiin avainpelaajiin Atléticossa.

LUE MYÖS