Getafen hyökkääjän Borja Mayoralin odotetaan menevän tällä viikolla polvileikkaukseen, kertoo Athletic.

Tutkimuksissa paljastui, että Mayoral, 26, on loukannut vasemman polvensa nivelkierukan. Getafe odottaa vielä toista asiantuntijalausuntoa, mutta näillä näkymin hyökkääjä joutuu operoitavaksi.

Jos Mayoralin leikkaus ja kuntoutus sujuvat ongelmitta, hän saattaa palata pelikuntoon kahden kuukauden kuluttua. Loukkaantuminen tuli joka tapauksessa ikävään väliin, sillä lehtitietojen mukaan Espanjan päävalmentaja Luis de la Fuente on harkinnut Mayoralia mukaan EM-kisajoukkueeseen.

Mayoral on 15 osumallaan La Ligan toiseksi paras maalintekijä tällä kaudella Real Madridin Jude Bellinghamin (16) jälkeen.

Borja Mayoral

@Mayoral_Borja
Os confieso que esta lesión es un golpe muy duro para mi. No lo puedo esconder. Lo que tengo claro es que es parte del juego y que, desde hoy mismo, mi mayor motivación es volver más fuerte y preparado que nunca. Gracias a todos por vuestro cariño, es impagable 💙

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!