Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti uskoo, että keskikenttäpelaaja Arda Gülerin kannattaisi lähteä lainalle ensi kaudeksi, kertoo Relevo.

Güler, 19, siirtyi Madridiin viime kesänä Fenerbahçesta 20 miljoonan euron siirtosummalla, joka voi kasvaa vielä 10 miljoonalla bonusten myötä.

Turkin superlupaus joutui kuitenkaan odottamaan debyyttiään yli puoli vuotta, koska hänellä oli käsittämättömän huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa. Güler kävi elokuussa polvileikkauksessa, ja hän on sen jälkeen kärsinyt myös kahdesta lihasvammasta.

Viime kesän siirtonsa jälkeen Güler julisti, että hänellä ei ole aikomustakaan lähteä lainalle heti debyyttikaudellaan, vaan hän haluaa jäädä taistelemaan peliajasta. Kuntouduttuaan hän on kuitenkin saanut tililleen vain 92 minuuttia.

Monikäyttöinen Güler pystyy pelaamaan keskikentän eri rooleissa ja laitahyökkääjänä, mutta hän on nokkimisjärjestyksessä kaukana ykkösnimien takana. Tilanne ei luultavasti helpota ensi kaudella varsinkaan hyökkäyspäässä, kun Endrick ja mahdollisesti Kylian Mbappé liittyvät ryhmään.

Ancelotti pyysi hiljattain kannattajilta kärsivällisyyttä Gülerin suhteen, mutta näillä näkymin turkkilaistaituri ei ole vielä lähelläkään vakituisia minuutteja Madridissa. Siksi italialaisluotsi uskoo, että Gülerin kannattaisi suunnata ensi kaudeksi kerryttämään kokemusta muualle.

LUE MYÖS!