Valencia ja Real Madrid pelasivat lauantaina Mestallalla 2-2-tasapelin La Ligassa.

Kotijoukkue siirtyi johtoon vajaan puolen tunnin kohdalla. Fran Pérezin epäonnistuneesta vedosta tulikin loistokeskitys ja Hugo Duro puski pallon sisään.

Pari minuuttia myöhemmin Valencia tuplasi johtonsa. Madridin Dani Carvajal antoi huolimattoman syötön taaksepäin, Valencian Roman Jaremtšuk iski väliin ja kiersi maalivahdin ennen kuin laittoi pallon tyhjään reppuun.

Los Blancos kavensi vielä juuri ennen taukoa. Carvajalin keskitys tuli jollain ilveellä monen pelaajan ohi takatolpalle ja Vinícius Júniorilla oli helppo työ viimeistellä.

Sama kaveri oli asialla, kun Real Madrid tuli tasoihin 76. minuutilla. Brahim Díazin tarkka keskitys tavoitti takatolpalta Viníciuksen, joka puski pallon verkkoon.

Osumansa jälkeen brassilaituri vaati lisää ääntä stadionilta, jossa häntä solvattiin rasistisesti viime kaudella. Valencian kotiyleisö buuasi Viníciukselle joka kerta, kun hän koski palloon.

Ottelu sai 86. minuutilla todella ikävän käänteen, kun Valencian Mouctar Diakhaby loukkaantui vakavasti. Guinealaistopparin jalka vääntyi tahattomassa pallontavoittelutilanteessa täysin luonnottomaan asentoon.

Peli päättyi todella erikoisella tavalla, kun erotuomari puhalsi ottelun poikki samalla, kun Real Madridin keskitys lähti rangaistusalueelle. Jude Bellingham puski pallon maaliin, mutta osumaa ei hyväksytty, koska tuomari oli jo päättänyt ottelun.

Real Madrid protestoi tilannetta voimakkaasti, mutta tulos ei muuttunut miksikään.

Valencia jatkaa tuloksen myötä yhdeksäntenä ja Real Madrid sarjakärjessä. Toisena majaileva Girona on seitsemän pistettä perässä Los Blancosia, joka on pelannut ottelun enemmän.

LUE MYÖS!