Real Madridin keskikenttäpelaaja Aurélien Tchouaméni on pyytänyt anteeksi Valencian topparilta Mouctar Diakhabylta, joka loukkaantui lauantaina järkyttävällä tavalla.

Diakhabyn, 27, ottelu päättyi lauantaina 86. minuutilla, kun hänen jalkansa taipui täysin luonnottomaan asentoon yhteentörmäyksessä Tchouaménin, 24, kanssa.

Tchouaméni menetti tasapainonsa ja kaatui tahattomasti Diakhabyn jalan päälle, joka jäi Madrid-pelaajan alle. Kummankin joukkueen pelaajat olivat silmin nähden järkyttyneitä guinealaistopparin loukkaantumisesta ja viittoivat hädissään apua kentälle.

Diakhabyn loukkaantumisesta ei ole vielä tullut lisätietoa, mutta hän on luultavasti kuukausia sivussa tositoimista.

– Olen todella pahoillani tapahtuneesta. Toivon sinulle pikaista paranemista, kirjoitti Tchouaméni julkaisussaan, johon hän oli merkannut Diakhabyn.

Valencia ja Real Madrid päätyivät Mestallalla 2-2-tasapeliin. Ottelun lopusta muodostui iso kohu, kun erotuomari Jesús Gil Manzano vihelsi pelin poikki samalla, kun Real Madridin keskitys lähti rangaistusalueelle. Jude Bellingham puski pallon maaliin, mutta osumaa ei hyväksytty, koska tuomari oli jo päättänyt ottelun.

LUE MYÖS:

Tchouameni Aurélien

@atchouameni
Vraiment désolé de ce qu'il s'est passé @Diakhaby_5 , je te souhaite un rétablissement rapide 🙏🏾❤️

LUE MYÖS!