Athletic eteni Copan finaaliin myöhään torstai-iltana voitettuaan Atléticon välierissä tyylipuhtaasti yhteismaalein 4-0.

San Mamésilla pelattu jälkimmäinen osaottelu päättyi Athleticin 3-0-voittoon. Athletic oli voittanut Madridissa pelatun avausosan Álex Berenguerin rangaistuspotkumaalilla 1-0.

Iñaki Williams iski toisen osan voittomaalin jo 13. minuutilla. Williamsin komea volley löysi tiensä Atléticon verkkoon. Vielä hetki ennen taukoa Iñakin pikkuveli Nico Williams lisäsi isäntien johtoa. Gorka Guruzeta viimeisteli otteluparin viimeisen maalin tunnin pelin jälkeen.

Atlético laukoi otteluparissa 37 kertaa, joista yksikään ei päätynyt Athleticin maaliin.

Athletic kohtaa huhtikuun alussa pelattavassa finaalissa Mallorcan. Finaali pelataan La Cartujalla Sevillassa. Athletic on edellisen kerran juhlinut Copan mestaruutta keväällä 1984.