Barcelona yrittää hankkia laitapuolustaja João Cancelon ensi kesänä pysyvästi riveihinsä, mutta sen pitää tinkiä pyyntihinnasta, kertoo Diario Sport.

Cancelo, 29, pelaa Barcelonassa lainalla Manchester Citystä, joka haluaa hänestä vähintään 25 miljoonaa euroa. Diario Sportin mukaan Barcelona yrittää kuitenkin onneaan 15-20 miljoonan euron tarjouksella.

Portugalilaispakki ei ole Cityn managerin Pep Guardiolan suunnitelmissa, mutta hänellä on Manchesterissa vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä. Näin ollen seura halunnee hänestä kunnon siirtokorvauksen.

Barcelonan on toivottava, että pelaaja ja hänen agenttinsa onnistuvat painostamaan Cityä siirtoon, sillä hänellä olisi myös muita ottajia. Cancelon oma tahto oli jo viime kesänä olennaisessa osassa siinä, että hän päätyi juuri Barcelonaan.

Cancelo on pelannut Barcelonassa 29 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen neljä.

LUE MYÖS!