Real Sociedad ja Mallorca iskivät yhteen tiistai-iltana San Sebastiánissa Copan välierien jälkimmäisessä osassa.

Mallorca eteni rangaistuspotkukilpailun jälkeen finaaliin. Kyseessä on piskuiselle Mallorcalle ensimmäinen Copan finaalipaikka 21 vuoteen.

Ottelupariin huomattavana altavastaajana lähtenyt Mallorca siirtyi johtoon toisen jakson alussa. Giovanni González puski komeasti koko otteluparin ensimmäisen maalin. Kyseessä oli samalla Mallorcan ainoa maalia kohti suuntautunut yritys koko ottelussa.

Real Sociedad hallitsi pelitapahtumia ja piti pallon jatkuvasti itsellään. Mikel Oyarzabal toi isännät tasoihin noin 20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Oyarzabal pääsi tekopaikkaan ja viimeisteli pallon varmasti takakulmaan.

Lopullista ratkaisua ei löydetty varsinaisen peliajan tai jatko-ottelun puitteissa, joten edessä oli rangaistuspotkukilpailu. Mallorca laukoi kaikki viisi pilkkuaan samaan kulmaan, eikä Real Sociedadin maalivahti Álex Remiro saanut ainuttakaan yritystä kiinni. Oyarzabal sen sijaan epäonnistui yrityksessään.

Athletic ja Atlético ratkaisevat toisen finaalipaikan kohtalon torstaina San Mamésilla. Athletic voitti avausosan 1-0.

LUE MYÖS