Barcelona saattaa saada tulevana kesänä useammastakin pelaajastaan tarjouksia Saudi-Arabian liigasta, kertoo Mundo Deportivo.

Hyökkääjät Robert Lewandowski ja Raphinha sekä maalivahti Marc-André ter Stegen ovat herättäneet kiinnostusta Lähi-idässä. Kyseinen kolmikko on siitä vaikea kohde, että kukin on todella tyytyväinen Barcelonassa.

Lewandowski, 35, on ollut viime vuodesta saakka Saudi-Arabian kiikarissa. Hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa on voimassa kesään 2026 saakka ja hän on yksi joukkueen eniten tienaavista pelaajista. Puolalaistähti on juuri ryhtynyt rakennuttamaan perheelleen isoa taloa Barcelonaan, joten hän oletettavasti näkee tulevaisuutensa Kataloniassa.

Raphinhan, 27, nimi on pyörinyt siirtohuhuissa pitkään, mutta pelaaja on tiettävästi halukas taistelemaan pelipaikastaan. Ei ole mikään salaisuus, että Raphinhalla olisi ottajia myös Englannissa, eikä Barcelona pistäisi vastaan isolle tarjoukselle. Brassilaituri on kuitenkin jo kerran hylännyt Saudi-Arabiasta tarjouksen, joka olisi taannut hänelle 20 miljoonan euron vuosiliksan.

Ter Stegenin, 31, potentiaalinen siirto Saudi-Arabiaan on ollut puheenaihe viime päivinä. Uutisoimme aiemmin Relevon tietojen pohjalta, että saksalaistorjuja on saanut tarjouksen Al-Ittihadilta.

Barcelona on toiminut ter Stegenin kotina pian kymmenen vuotta, ja hän on täysin sopeutunut Kataloniaan. Nykyään hän on myös yksi joukkueen kapteeneista.

Ter Stegenin ja Lewandowskin tilanteet eroavat Raphinhasta siinä mielessä, että heidän jälleenmyyntiarvonsa laskee heidän ikänsä puolesta nopeammin kuin brassilaiturilla, ja Barcelona tietää sen.

Toisin sanoen ter Stegen tai Lewandowski tuskin vaihtavat enää Euroopassa seuraa isoa siirtokorvausta vastaan, mutta Saudi-Arabiasta sellainen voisi olla saatavilla. Barcelona on luultavasti valmis kuuntelemaan tarjouksia lähes jokaisesta pelaajastaan, mutta on eri asia, haluavatko he lähteä seurasta.

LUE MYÖS!