Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Ittihad on tehnyt tarjouksen Barcelonan maalivahdille Marc-André ter Stegenille, kertoo Relevo.

Mundo Deportivon mukaan kyse ei ole vielä virallisesta tarjouksesta, mutta saudiseura on lähestynyt häntä ”mielenkiintoisen ehdotuksen” kanssa, mikä käytännössä tarkoittanee erittäin rahakasta diiliä.

Al-Ittihadin urheilutoimenjohtajana toimii Ramón Planes, joka työskenteli aiemmin vastaavassa tehtävässä Barcelonassa. Hänen uskotaankin olevan ter Stegenin, 31, kosiskelun takana.

Saksalaistorjuja on edustanut Barcelonaa pian kymmenen vuotta, ja hän on täysin sopeutunut Kataloniaan kentällä ja sen ulkopuolella.

Ter Stegen on nykyään osa Barcelonan kapteenistoa ja joukkueen tärkeimpiä yksilöitä, mutta seura joutunee talousvaikeuksiensa takia tekemään kesällä kipeitä ratkaisuja pelaajamyyntien osalta.

Nähtäväksi jää, ovatko ter Stegen ja Barcelona taivuteltavissa siirtoon. Halvalla Barcelonan ei tarvitsisi hänestä luopua, sillä ter Stegenin sopimus on voimassa kesään 2028 saakka.

BarçaTimes

@BarcaTimes
🚨| Al Ittihad is the club that made an offer for Ter Stegen. [@JorgeCPicon] #fcblive 🇩🇪

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!