Real Madrid voitti Sevillan sunnuntaina kotikentällään 1-0 La Ligassa.

Sevilla sai avausjaksolla luotua vain yhden maalintekoyrityksen, mutta se oli sitäkin vaarallisempi. Youssef En-Nesyri täräytti kuitenkin pallon lähietäisyydeltä reippaasti ohi.

Madridin Lucas Vázquez laittoi pallon reppuun 10. minuutilla, mutta osuma hylättiin videotarkistuksen jälkeen, koska Nachon katsottiin rikkoneen Sevillan pelaajaa ennen osuman syntyä. Los Blancosin päävalmentaja Carlo Ancelotti protestoi erotuomarin astellessa ruudulle ja sai keltaisen kortin.

Kotijoukkue oli siirtyä johtoon heti toisen jakson alussa. Federico Valverde pääsi vetämään avopaikasta, mutta hän osui heikosti palloon, joka pomppi tolppaan.

Pitkään näytti siltä, että Sevilla saisi nollattua sarjakärjen, mutta sitten kentälle tuli Luka Modrić. 38-vuotias kroatialaiskonkari ehti olla kentällä vain hetken ennen kuin hän ratkaisi pelin Madridille 81. minuutilla. Sevilla purki pallon rangaistusalueen ulkopuolelle, Modrić kesytti kuulan taidokkaasti tehden itselleen tilaa ja laukoi tarkan kudin verkkoon.

Real Madrid jatkaa sarjakärjessä, kahdeksan pistettä edellä Barcelonaa ja yhdeksän pistettä edellä Gironaa, joka on pelannut ottelun vähemmän. Sevilla taas jatkaa 15:nä, kuuden pisteen päässä putoamisviivasta.

Fran Martínez

@LaLigaenDirecto
#DATO Jugadores más longevos en marcar con el @realmadrid en competición oficial:

[39 años y 15 días] Ferenc Puskas
[38 años y 169 días] LUKA MODRIC

Linkki twiittiin.