Athletic isännöi Atléticoa torstai-iltana Copan välierien jälkimmäisessä osassa.

Athletic voitti Metropolitanolla pelatun avausosan Álex Berenguerin rangaistuspotkumaalin myötä 1-0.

Atlético joutunee kauden tärkeimpään otteluunsa ilman ykköstähteään Antoine Griezmannia. Griezmann loukkasi viime viikolla nilkkansa Mestarien liigan neljännesvälierien Internazionale-ottelussa. Griezmann ei pelannut viikonlopun Almería-ottelussa.

Carruselin saamien tietojen mukaan Griezmannin osallistuminen Athletic-otteluun on epätodennäköistä.

Griezmann tekee joukkueen fysiikkavalmentajien kanssa töitä voidakseen pelata ottelussa, mutta ranskalaishyökkääjän mahdollisuuksia pidetään pieninä. Griezmann ei halua riskeerata pelikuntoaan, vaan pelaa ainoastaan siinä tapauksessa, jos hän kokee olevansa täydessä pelikunnossa.

Griezmann on viimeistellyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna 18 maalia.

LUE MYÖS