Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modrić on kasvattajaseuransa Dinamo Zagrebin kiikarissa.

Modrić, 38, aloitti ammattilaisuransa Dinamossa, josta hänen matkansa jatkui Tottenhamin kautta Madridiin.

Kroatian maajoukkuekapteeni on edustanut Los Blancosia 11 vuotta, mutta hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä, eikä Modrić vaikuta olevan enää yhtä isossa roolissa kuin ennen.

Aiemmin tänä vuonna Modrić sai rahakkaita tarjouksia Yhdysvalloista ja Saudi-Arabiasta ennen kuin hän solmi jatkosopimuksen Real Madridin kanssa.

Monet ovat arvelleet, että Modrić saattaa päättää uransa ensi kesän EM-kisojen jälkeen. Dinamo Zagrebin hallituksen puheenjohtaja Vlatka Peras toivoi kuitenkin Indexin haastattelussa, että Kroatian supetähti palaisi päättämään uransa kotimaahansa.

– Hänellä on viimeinen sopimusvuotensa meneillään. Soitan hänelle talvella. En voi sanoa, että olisin jatkuvassa yhteydessä häneen, mutta tunnen hänen perhettään, sanoi Peras Mundo Deportivon mukaan.

– Hänen kannaltaan olisi järkevää palata Dinamoon uransa lopussa. Me teemme kaikkemme, jotta se tapahtuisi. Saa nähdä, riittääkö se.

Modrić on tunnetusti aina ollut vähäsanainen tulevaisuuden suunnitelmistaan, joten hänen kuvionsa selvinnevät vasta ensi vuoden puolella.