La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas uskoo, että Kylian Mbappén siirto Real Madridiin on ”99-prosenttisen” varma.

Yksikään osapuoli ei ole vielä vahvistanut Mbappén, 25, siirtoa Paris Saint-Germainista Madridiin, mutta useat luotettavat lähteet ovat kertoneet, että palaset alkavat loksahdella paikoilleen.

Mbappé on tiettävästi ilmoittanut PSG:lle, että hän jättää seuran ensi kesänä, ja Espanjassa on jo uutisoitu, että hän olisi päässyt sopimukseen Los Blancosin kanssa.

Lehtitietojen mukaan Mbappén potentiaalinen siirto La Ligaan julkistetaan vasta, kun Madrid ja PSG eivät voi enää kohdata toisiaan Mestarien liigassa.

Real Madridin kannattajat ovat kuitenkin oppineet parin vuoden takaisten tapahtumien jälkeen, että mikään ei ole varmaa ennen kuin kaikkien nimet ovat paperissa ja siirto on julkistettu. Mbappén uskottiin siirtyvän Madridiin jo kesällä 2022, mutta hän solmikin yllättäen jatkosopimuksen, joka on nyt päättymäisillään.

– Tietäen, että hän lähtee PSG:stä, on 99 prosentin mahdollisuus, että Mbappé siirtyy Realiin. Mutta en tiedä, onko hän jo allekirjoittanut sopimuksensa, kommentoi Tebas AFP:n mukaan.

– Se on iso uutinen Realille ja espanjalaiselle jalkapallolle. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Minun näkökulmastani (Jude) Bellingham, (Erling) Haaland ja Mbappé ovat maailman kolme hallitsevinta pelaajaa, ja kaksi heistä on jo Real Madridissa.

Tebas kehui sitä, miten Madrid on hoitanut raha-asioitaan.

– Real Madrid on ollut taloudellisesti hyvin varovainen ja valmistautunut Mbappén hankintaan. Heidän ei tarvitse myydä ketään, jotta heillä olisi varaa häneen.

Football España

@footballespana_
🗣️Javier Tebas on Real Madrid's transfer push for Kylian Mbappe

"Real Madrid is a club in an optimal economic situation. They have been very prudent financially and have prepared for the signing of Mbappe. They don't have to sell anyone to afford Mbappe."

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!