Real Madridin ex-topparilla Sergio Ramosilla on sunnuntaina tunteikas hetki edessä, kun hän palaa Santiago Bernabéulle Sevillan paidassa.

Ramos, 37, edusti Madridia 16 vuotta, pelasi valkopaitojen kanssa 671 ottelua, voitti lukuisia pokaaleja ja toimi viimeisinä vuosinaan joukkueen kapteenina.

Kesällä 2021 Ramos siirtyi Madridista Paris Saint-Germainiin, josta hän palasi viime syksynä kasvattajaseuraansa Sevillaan.

Ramos on viimeksi pelannut Real Madridin stadionilla vastustajan riveissä kaudella 2004-05, kun Sevilla haki sieltä 1-0-voiton.

Konkaritoppari haluaa luonnollisesti auttaa sunnuntaina Sevillan isoon voittoon, mutta hän haluaisi tehdä sen hienotunteisesti.

– Kunnioitan Real Madridia ja sen kannattajia paljon. En aio tuulettaa, jos teen maalin. Mutta jos olen tarpeeksi onnekas ja teen maalin, jolla voitamme pelin, olen siitä iloinen, koska ne kolme pistettä tulisivat tarpeeseen, kommentoi Ramos DAZN:lle.

– Tulen tuntemaan oloni kotoisaksi, koska vietin monia vuosia siellä, urani tärkeimmät hetket. Minulla on mahtavia muistoja Madridin kannattajista ja joukkuekavereistani. Siitä tulee ainutlaatuinen ja tunteikas hetki.

– Real Madrid on vuodesta toiseen voittajasuosikki jokaisessa kilpailussa. Heillä menee tällä hetkellä lujaa; he johtavat sarjaa ja heillä on poikkeuksellisia pelaajia.

Madrid Xtra

@MadridXtra
🗣️ Sergio Ramos: “If I score against Real Madrid, I will not celebrate.” @DAZN_ES

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!