Antoine Griezmann siirtyi Atléticosta Barcelonaan kesällä 2019.

Barcelona aktivoi Griezmannin sopimuksessa olleen 120 miljoonan euron ulosostopykälän. Lopulta siirtosumma kasvoi 135 miljoonaan euroon, koska Atlético uhkasi Barcelonaa oikeustoimilla. Barcelona oli neuvotellut Griezmannin kanssa ilman Atléticon lupaa.

Griezmann pelasi Barcelonassa kaksi kautta, ja palasi sen jälkeen Atléticoon.

– Päätin lähteä Atléticosta, koska olin saavuttanut henkisen limitin. Sanoin, että syy oli kaikkien muiden, kun en itse ollut omalla tasollani. Etsin tekosyitä ja sanoin itselleni, että minun on lähdettävä, koska ajattelet asioiden olevan paremmin muualla. Halusin kokeilla sitä ja muutaman kuukauden jälkeen huomasin, etten ollut yhtä onnellinen kuin Madridissa ja Atléticossa, Griezmann totesi.

Atléticon kannattajat eivät ottaneet Griezmannia ilomielin vastaan, kun ranskalaishyökkääjä palasi seuraan syyskuussa 2021.

– Yritin palata ja muistan Diego Simeonen soittaneen minulle siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Kerroin hänelle halustani palata Atléticoon. Sanoin agentilleni, että tee mitä tahansa toteuttaaksesi sen. Olin myös suuttunut itselleni. Minun oli tehtävä paljon töitä, oltava hiljaa ja kuunnella vihellyksiä.

Fernando Torres sanoi minulle palatessani, että kannattajat eivät kritisoi sinua, vaikka epäonnistuisit maalipaikoissa, etkä tekisi maaleja. Kritiikkiä saat, jos et anna kaikkeasi kentällä. Kannattajat näkivät, että annoin kaikkeni.

LUE MYÖS