Barcelona nappasi tärkeän voiton lauantai-iltana kaadettuaan vieraskentällä Celtan lopulta 2-1.

Barcelona nousi voiton myötä jälleen kolmanneksi La Ligassa. Lauantaina Las Palmasin tyylipuhtaasti 5-0 voittanut Atlético on kolmen pisteen päässä Barcelonasta.

Robert Lewandowski viimeisteli Barcelonan maalit. Lewandowski vei Barcelonan johtoon juuri ennen taukoa. Celtan kapteeni Iago Aspas toi isännät tasoihin heti toisen jakson alussa. Maali oli Aspasille jo 200. Celtan paidassa.

Barcelona näytti jäävän jälleen ilman voittoa, mutta vieraille vihellettiin lisäajalla rangaistuspotku. Lewandowski epäonnistui ensimmäisessä yrityksessään, mutta pilkku uusittiin, sillä Celta-vahti Vicente Guaita oli astunut ulos maaliviivaltaan. Lewandowski iski jälkimmäisen yrityksen varmasti maaliin.

Barcelona aloittaa urakkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä ensi viikon keskiviikkona, kun se kohtaa neljännesvälierien avausosassa vieraskentällä Napolin.

LUE MYÖS