Frenkie de Jong saattaa jättää Barcelonan kuluvan kauden jälkeen.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona tarjosi de Jongille uutta jatkosopimusta noin kolme kuukautta sitten, mutta pelaaja ei ole vastannut saamaansa tarjoukseen.

Tunnettu katalonialaistoimittaja Lluis Canot paljasti hiljattain de Jongin olevan valmis poistumaan Barcelonasta kesällä. De Jong kokee, ettei Barcelona ole kyennyt tarjoamaan hänelle luvattua projektia pitkälti merkittävien talousvaikeuksien vuoksi.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelona on valmis myymään de Jongin kesällä, jos pelaaja ei suostu jatkosopimukseen. Lehti kertoo Barcelonan asettaneen de Jongille sadan miljoonan euron hintalapun. Barcelona uskoo de Jongin herättävän kiinnostusta etenkin Valioliigassa.

Barcelona oli jo valmis myymään de Jongin Manchester Unitediin kesällä 2022, mutta tuolloin pelaaja ei suostunut siirtoon painostuksesta huolimatta.

Gerard Romeron mukaan Tottenham on tehnyt de Jongista 60 miljoonan euron tarjouksen.

LUE MYÖS