Barcelonan laitahyökkääjän Lamine Yamalin debyytti kesti vain joitain minuutteja, mutta hän sanoo sen tuntuneen kuin tunnilta.

Yamal, 16, debytoi Barcelonan edustusjoukkueessa viime keväänä, tullen vaihdosta sisään 83. minuutilla Real Betisiä vastaan. Samalla hänestä tuli Barcelonan kaikkien aikojen nuorin debytantti 15 vuoden, yhdeksän kuukauden ja 16 päivän iässä.

Nyt nuorukaisella on tilillään jo 34 ottelua ykkösmiehistössä, ja hän on viime aikoina ollut vakionimi avauskokoonpanossa.

Yamalin mukaan hän ei ollut ikinä aiemmin kokenut vastaavaa meteliä kuin debyytissään Camp Noulla.

– Korvani poksahtivat, kun menin kentälle lämmittelemään. En kuullut mitään. Se kesti ehkä minuutin, mutta jaloissani se tuntui tunnilta, kommentoi Yamal Diario Sportin mukaan.

– Olin pelin jälkeen todella väsynyt. Menin parkkipaikalle, missä äitini ja kaikki muut olivat todella onnellisina odottamassa. Seuraavana päivänä harjoittelin taas edustusjoukkueen kanssa.

Yamal sanoo, että hän on ikuisesti kiitollinen Barcelonan päävalmentajalle Xaville, joka antoi hänelle mahdollisuuden.

– Olen kiitollinen hänelle, koska kuka tahansa ei pääse tekemään debyyttiään 15-vuotiaana, ja tällä kaudella hän on antanut minulle minuutteja kaikissa peleissä, joissa olen voinut pelata.

LALIGA English

@LaLigaEN
𝑺𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍 𝒕𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕 💫

#LALIGAHighlights #Barça #LamineYamal

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!