Real Sociedad aloitti Mestarien liigan pudotuspeliurakkansa keskiviikkoiltana. Real Sociedad kohtasi neljännesvälierien avausosassa vieraskentällä PSG:n. PSG voitti ottelun 2-0.

Real Sociedad joutui lopulta tulemaan toimeen ilman loukkaantunutta avainpelaajaansa Mikel Oyarzabalia. Oyarzabal matkusti joukkueen kanssa Pariisiin, muttei ollutkaan pelikunnossa, vaikka osallistui viimeistelyharjoituksiin.

Lohkonsa voittanut Real Sociedad lähti PSG-ottelupariin altavastaajana. Se ei kuitenkaan näkynyt kentällä.

Real Sociedad loi muutaman todellisen tekopaikan avausjaksolla. Varsinkin Take Kubo esiintyi edukseen, mutta viimeistely ontui. Real Sociedad esiintyi rohkeasti ja pelasi yhden koko kauden parhaimmista ensimmäisistä jaksoista, vaikkei onnistunutkaan maalinteossa. Juuri ennen taukoa Mikel Merino laukoi pallon ylärimaan, mutta sitä lähemmäs vieraat eivät päässeet.

Real Sociedad aloitti toisen jakson vahvasti, mutta PSG iski ottelun ensimmäisen maalin. Kylian Mbappé jäi vapaaksi takatolpalle kulmatilanteessa ja siirsi maalin edustalta isännät johtoon. PSG pääsi otteluun paremmin mukaan johtomaalinsa jälkeen. Muutama minuutti avausmaalin jälkeen Mbappé laukoi pallon ylärimaan.

Noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä Bradley Barcola siirsi PSG:n kahden maalin johtoon.

Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan San Sebastiánissa 5.3.

LUE MYÖS