Sevillan laituria Lucas Ocamposia sopimattomasti koskettanut kannattaja on saanut 6 000 euron sakot ja vuoden porttikiellon jalkapallopeleihin Espanjassa, kertoo Athletic.

Välikohtaus sattui viime viikon maanantaina, kun Ocampos, 29, ja Sevilla pelasivat La Ligassa Rayo Vallecanon vieraana.

Argentiinalaislaituri oli heittämässä sivurajaheittoa, kun eräs katsoja työnsi sormensa pelaajan takamukseen. Ocampos kääntyi sanomaan jotain katsojalle ja kutsui sitten erotuomarin paikalle.

Peli keskeytettiin hetkeksi, ja osa kotikannattajista naureskeli, kun Rayon pelaajat pyysivät yleisöä rauhoittumaan.

Ocamposin mielestä tilanteessa ei ollut mitään hauskaa.

– Voitte nähdä kuvista, mitä tapahtui. Toivottavasti La Liga suhtautuu siihen yhtä vakavasti kuin rasismiin ja näihin asioihin. En usko, että kaikki Rayon kannattajat ovat tuollaisia, koska he ovat aina kohdelleet meitä kunnioittavasti, mutta aina on yksi hölmö, kommentoi Ocampos DAZN:lle.

– Me tiedämme, mitä tapahtuisi, jos näin kävisi naisten jalkapallo-ottelussa. Pysyin rauhallisena, koska minulla on kaksi tytärtä, ja toivon, ettei tällaista tapahdu heille tulevaisuudessa.

Ocamposia ahdistellut kannattaja tunnistettiin poliisin toimesta, ja hänen tapauksensa siirrettiin nuorisosyyttäjänvirastolle.

Nuoren kannattajan katsottiin osoittaneen ”vitsailevaa ja uhmakasta” asennetta Ocamposia kohtaan rikottuaan pelaajan koskemattomuutta ”vakavalla” tavalla.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
💥 ÚLTIMA HORA | Antiviolencia sanciona con 6.000€ y la prohibición de acceso a recintos deportivos durante 12 meses al menor que agredió en Vallecas a Lucas Ocampos

➕ @LaLiga ha denunciado dicha agresión ante la Fiscalía de Menores

📻 #PartidazoCOPE

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!