Sevilla tuomitsee Lucas Ocamposiin kohdistuneen ahdistelutapauksen maanantain La Liga -ottelussa Rayo Vallecanon vieraana. Kotijoukkueen kannattaja tökkäsi argentiinalaista sormella takamukseen Sevillan 2-1-voittoon päättyneessä kamppailussa.

Kohutilanne tapahtui ottelun 33. minuutilla. Ocampos, 29, oli antamassa sivurajaheittoa, kun katsoja hänen takanaan työnsi sormensa argentiinalaisen takapuoleen.

Ocampos kääntyi puhuttelemaan katsojaa ja kutsui tuomarin luokseen. Pelaaja oli tilanteesta äärimmäisen suuttunut.

Football Tweet ⚽

@Football__Tweet
🗣️ Lucas Ocampos after being violated by a Rayo fan: “I hope La Liga takes it seriously like it does racism.

If it had happened in the women’s game, we know what would happen.” 👇🍑

– Toivottavasti La Liga ottaa tämän vakavasti ja käsittelee samalla viivalla rasismin kanssa. Kaikki Rayon kannattajat eivät ole tällaisia. Meitä kohdellaan yleensä kunnioittavasti, mutta joukkoon mahtuu aina yksi idiootti, Ocampos kommentoi ottelun jälkeen espanjalaiselle Gol -televisiokanavalle.

– Jos tämä tapahtuisi naisten jalkapallossa, tiedämme kaikki mitä silloin voisi tapahtua. Hillitsin itseni, koska minulla on kaksi tytärtä. Toivon ettei tällaista tapahtuisi heille koskaan.

– Pelaajamme Lucas Ocampos joutui kotijoukkueen kannattajan täysin suvaitsemattoman teon kohteeksi. Toivomme tähän tartuttavan säännöstöihin sopivin toimenpitein. Tällaisia eleitä ja käyttäytymistä ei voi hyväksyä sarjassamme, jos haluamme olla maailman paras liiga, Sevilla kommentoi tapausta tiedotteessaan.

Sevilla FC

@SevillaFC_ENG
ℹ️ Official Statement: Unacceptable act suffered by Lucas Ocampos at Vallecas

LUE MYÖS!