Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos sanoo, ettei ole tehnyt vielä päätöstä tulevaisuudestaan seura- tai maajoukkuetasolla.

Saksalaistähden sopimus Madridin kanssa päättyy ensi kesänä, mutta hän on ollut tälläkin kaudella isossa roolissa Los Blancosissa.

Maajoukkueuransa Kroos, 34, lopetti vuonna 2021, mutta lehtitietojen mukaan hän on harkinnut paluuta, sillä Saksa isännöi EM-kisoja tulevana kesänä.

– Kerron teille aina totuuden, ja totuus on, etten tiedä. Olen ajatellut sitä (tulevaisuuttani), mutten ole päättänyt mitään, sanoi Kroos Athleticin mukaan.

– Olen todella iloinen siitä, että monet ihmiset haluavat minun jatkavan.

– Se riippuu monesta asiasta, myös henkilökohtaisista suunnitelmistani. Olen aina sanonut, että haluan lopettaa urani todella korkealla tasolla.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi, että seura ei aio painostaa Kroosia mihinkään päätökseen.

– Hän tekee päätöksensä, ja meidän on kunnioitettava sitä. Minä näen asian niin, että huipulla on lopetettava. Hänen on valittava oikea aika sille.

– Suosittelenko [paluuta maajoukkueeseen]? En tiedä. Toni Kroosilla on oikeus päättää, mitä hän haluaa. Se (EM-kisat) on tärkeä kilpailu ja se voisi tehdä hyvää hänelle. Me kunnioitamme hänen päätöksiään.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!