Espanjan jalkapalloliitto (RFEF) on hylännyt Gironan valituksen päävalmentaja Míchelin toimitsijakiellosta, kertoo Athletic.

Míchel, 48, sai viime lauantaina punaisen kortin ottelun loppuhetkillä, kun Girona pelasi Real Sociedadin kanssa 0-0-tasapelin.

Erotuomarin raportin mukaan Míchel ”poistui tekniseltä alueelta useita kertoja ja protestoi toistuvasti erilaisin elein”. Ottelun jälkeen Míchel sanoi, että hän ei osoittanut ”minkäänlaista epäkunnioitusta ketään kohtaan”.

Myös kaksi Gironan luottopelaajaa joutui pelikieltoon viime viikonlopun ottelun myötä.

Yangel Herrera sai korttitilinsä täyteen 89. minuutilla. Daley Blind taas soitti loppuvihellyksen jälkeen suutaan keltaisen kortin arvoisesti ja nappasi siten itsekin kauden viidennen varoituksensa.

Girona teki valitukset Míchelin sekä pelaajien pelikielloista, mutta RFEF hylkäsi ne. Näin ollen Herrera ja Blind ovat sivussa joukkueen seuraavasta ottelusta ja Míchel on toimitsijakiellossa kahdessa pelissä.

Rangaistukset tulivat Gironan kannalta todella huonoon kohtaan, sillä joukkue pelaa seuraavassa ottelussaan ensi lauantaina Real Madridin vieraana La Ligan kärkitaistossa. Madrid johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Gironaan, kun kautta on jäljellä 15 kierrosta.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!