Atlético Madrid on kiinnostunut Getafen hyökkääjästä Mason Greenwoodista, kertoo Telegraph.

Greenwood, 22, pelaa Getafessa lainalla Manchester Unitedista, mutta hänen uransa kasvattajaseurassaan on luultavasti ohi.

United tiedotti viime elokuussa, että Greenwood ei jatka pelaamista seurassa, vaikka seura tuli omassa tutkinnassaan siihen tulokseen, että ”verkkoon julkaistu materiaali ei antanut koko kuvaa tapahtuneesta, eikä myöskään siitä että Mason olisi syyllistynyt rikoksiin, joista häntä alun perin syytettiin”.

Greenwood pidätettiin kaksi vuotta sitten epäiltynä raiskausyrityksestä, pahoinpitelystä sekä kontrolloivasta ja pakottavasta käytöksestä. Viime vuoden helmikuussa kaikista Greenwoodia vastaan nostetuista syytteistä luovuttiin vedoten avaintodistajien vetäytymiseen ja ”esiin tulleeseen uuteen aineistoon”.

Atlético etsi tammikuun siirtoikkunassa uutta hyökkääjää ja oli hankkia Moise Keanin Juventuksesta, mutta siirto kaatui lääkärintarkastukseen.

Greenwood on pelannut La Ligassa 19 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen neljä. Lehtitietojen mukaan Getafe on kiinnostunut pitämään hänet ryhmässään myös ensi kaudella, mutta se saa kilpailijan ainakin Atléticosta.

LUE MYÖS!