Villarreal voitti Barcelonan lauantaina vieraskentällä 5-3 La Ligassa.

Vieraiden Gerard Moreno heilutti ensimmäisen kerran verkkoa jo 22. minuutilla, mutta osuma hylättiin videotarkistuksen jälkeen.

Moreno sai maalinsa vielä avausjaksolla ja vei vieraat taukojohtoon.

Toista jaksoa oli takana vajaat kymmenen minuuttia, kun Villarreal tuplasi johtonsa. Maalivahti Filip Jörgensenin pitkä avaus yllätti koko Barcelonan puolustuksen ja Ilias Akhomach pääsi läpiajoon. Marokkolaislaituri kiersi vielä Barça-vahti Iñaki Peñan ennen kuin rokotti entistä seuraansa osumallaan.

Vain muutamia minuutteja myöhemmin Barcelona aloitti kirinsä. Ensin maalasi Gündoğan ja seuraavaksi Pedri. Peli tasan.

Hetken kuluttua kotijoukkue meni ensimmäistä ja viimeistä kertaa johtoon, kun Villarrealin toppari Eric Bailly ohjasi vapaapotkutilanteessa pallon vahingossa omaan verkkoonsa.

Draaman kaari oli kuitenkin vielä kaukana valmiista. Villarreal tuli tasoihin 84. minuutilla Gonçalo Guedesin maanuoliaisella.

Hieman ennen 90 minuutin täyttymistä Barcelonalle vihellettiin pilkku, kun İlkay Gündoğanin veto pysähtyi Santi Comesañan kyynärpäähän. Erotuomari perui kuitenkin tuomionsa videotarkistuksen jälkeen.

Barcelonan hetkellinen riemu vihelletystä pilkusta vaihtui todella nopeasti painajaismaisiin tunnelmiin. Lisäaikaa oli takana yhdeksän minuuttia, kun Villarreal iski voittomaalinsa. Kotijoukkue pysäytti keltapaitojen hyökkäyksen omalla rangaistusalueellaan, mutta menetti pallon välittömästi takaisin ja Alexander Sørloth pääsi rokottamaan.

Hetkeä myöhemmin José Luis Morales käänsi vielä veistä haavassa iskemällä loppulukemat taululle.

Villarreal jatkaa 14. sijalla ja Barcelona kolmantena. Barcelona on nyt kymmenen pistettä perässä Real Madridia ja kahdeksan pistettä Gironan takana.

EuroFoot

@eurofootcom
🟡🇪🇸 VILLARREAL WIN IT AT 90+9' VS BARCELONA. CRAZY MATCH! 🤯🤯

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!