Real Madridin tolppien välissä on ollut tällä kaudella normaalia enemmän vaihtelua, kun ykköstorjuja Thibaut Courtois on ollut vakavan polvivamman takia sivussa.

Courtois, 31, loukkasi polvensa ristisiteen juuri ennen kauden alkua, joten häntä ei ole nähty tällä sesongilla kentällä lainkaan.

Viime vuosina belgialaisvahdin kirittäjänä on toiminut Andri Lunin, joka on jäänyt vähille minuuteille, kun Courtois on kantanut torjuntavastuun lähes joka kilpailussa ja pelissä.

Courtois’n loukkaannuttua Madrid katsoi, että kaikkea ei voi jättää Luninin, 24, ja juniorivahtien varaan. Niinpä Madrid lainasi Kepa Arrizabalagan Chelseasta väliaikaiseksi ykkösvahdikseen.

Kepan, 29, paluu Espanjan-kentille on kuitenkin sujunut takkuillen loukkaantumisten ja heikompien esityksien takia.

Niiden myötä myös Lunin on päässyt odotettua useammin pelaamaan, ja huomionarvoista on, että ukrainalaisvahti pelasi muun muassa sunnuntaina voitokkaassa Supercopan finaalissa Barcelonaa vastaan. Kepa torjui Madridille välierävoiton Atléticosta, mutta haparoi varsinkin yhdessä takaiskussa omalla tekemisellään.

Luninin hienosta finaaliesityksestä huolimatta Ancelotti on vahvistanut, että Kepa jatkaa – ainakin toistaiseksi – maalissa liigapeleissä. Lunin on torstaina tolppien välissä Copa del Reyn koitoksessa Atléticoa vastaan ja Kepa pelaa sunnuntaina La Ligassa Almeríaa vastaan.

– Torstain ottelu on Luninin, ja Kepa palaa maalille liigassa, kommentoi Ancelotti AS:n mukaan.

Lucas Navarrete

@LucasNavarreteM
Ancelotti confirmed during Sunday's post-match presser that Lunin will start against Atletico on Thursday while Kepa will start against Almeria in LaLiga.

More 👇
managingmadrid.com/2024/1/15/2403…
managingmadrid.com

Kepa will start Real Madrid’s next La Liga game, says Ancelotti

The debate goes on.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!