Atlético Madrid tarkkailee laitapuolustaja Marcos Alonson ja keskikenttäpelaaja Sergi Roberton tilanteita Barcelonassa, kertoo Diario Sport.

Kummankin pelaajan sopimus päättyy tämän kauden jälkeen ja Barcelona on taipumassa siihen, että se päästää kummankin menemään.

Alonso, 32, siirtyi Barcelonaan viime vuonna jätettyään Chelseaan. Hän sai debyyttikaudellaan mukavasti minuutteja, mutta kuluvalla sesongilla vastuu on jäänyt vähiin, osittain myös loukkaantumisten takia.

Atléti oli kiinnostunut Alonsosta jo viime kesänä. Alonso on halukas siirtymään peliajan perässä muualle, ja hänellä olisi ottajia myös Valioliigassa.

Roberto, 31, on Barcelonan virallinen kapteeni, mutta hän on jäänyt siitä huolimatta pieneen rooliin.

Alonsoon verrattuna Roberton tilanne on siinä mielessä erilainen, että hän haluaisi jatkaa Barcelonassa, vaikka se vaatisi palkanalennuksen. Roberto on jo valmiiksi yksi Barcelonan pienipalkkaisimmista pelaajista suostuttuaan isoihin leikkauksiin seuran talousvaikeuksien takia.

Barcelonan päävalmentaja Xavi pitäisi mielellään Roberton ryhmässään. Roberto ei olisi tulevaisuudessakaan iso kuluerä seuralle, mutta urheilujohto saattaa silti päästää hänet menemään.

Blaugrana ilmoittaa päätöksistään Alonsolle ja Robertolle ensi kuussa, jotta heillä olisi runsaasti aikaa pohtia vaihtoehtojaan ensi kaudeksi. Roberto on huhuissa yhdistetty myös Internazionaleen ja Inter Miamiin.

Football España

@footballespana_
#AtleticoMadrid are interested in signing Marcos Alonso next summer. (Sport)

Linkki twiittiin.