Barcelona ei ole vielä päättänyt, mitä se aikoo tehdä kapteeninsa Sergi Roberton tulevaisuuden suhteen.

Roberton, 31, soipimus päättyy ensi kesänä, ja hän on tätä nykyä isompi pelaaja pukukopissa kuin kentällä.

Kuluvalla kaudella hän on päässyt kentälle vain seitsemässä ottelussa ja saanut vain 300 minuuttia peliaikaa.

Relevon mukaan Roberton agentti tapasi hiljattain Barcelonan urheilutoimenjohtajan Decon, joka kertoi, että seura ei ole tehnyt päätöstä pelaajan suhteen.

Barcelonassa tiedetään, että Robertosta on heille tällä hetkellä enemmän hyötyä kentän ulkopuolella kuin itse viheriöllä. Roberto auttaa uusia vahvistuksia ja akatemiapelaajia sopeutumaan joukkueeseen, ja hän on tärkeä johtaja vähäisestä peliajastaan huolimatta.

Koko ammattilaisuransa Barcelonaa edustanut Roberto ei ole iso kuluerä seuralle, sillä hän tienaa tällä hetkellä todella vähän kokemukseensa nähden. Hiljattain Roberto kertoi, että hänen palkkansa on vastaavanlainen kuin edustusjoukkueeseen nostetulla akatemian nuorella.

Jää kuitenkin nähtäväksi, katsooko Barcelona Roberton turhaksi kulueräksi, jos hänelle ei löydy roolia kentällä. Se on myös asia erikseen, haluaako Roberto jatkaa jämäminuuteilla kasvattajaseurassaan. Uutisoimme aiemmin syksyllä Mundo Deportivon tietojen pohjalta, että Roberto on kiinnostunut siirtymään Yhdysvaltoihin Inter Miamiin.

Football España

@footballespana_
Barcelona have yet to make up their mind on Sergi Roberto's future.

His deal is up at the end of the season. #FCBarcelona (Relevo)

Linkki twiittiin.