Bayern München on valmis rikkomaan siirtoennätyksensä saadakseen napattua Ronald Araujon FC Barcelonasta riveihinsä. Sport kertoo Saksan Bundesliigan puolustavan mestarin tekevän tarjouksen, mikäli seura saa vihreän valon siirrolle.

Bayernin toimitusjohtaja Christoph Freund vahvisti maanantaina seuran käyneen neuvotteluja Araujosta. Bayernin kerrotaan jo esittäneen projektinsa uruguaylaispuolustajalle suostutellakseen pelaajan seuraan.

Bayern maksoi kesällä Harry Kanesta 95 miljoonan euron siirtokorvauksen Tottenhamille. Araujosta tehtävä tarjous olisi tätä suurempi.

Araujo, 24, solmi Barcelonan kanssa vuosi sitten vuoteen 2026 saakka ulottuvan sopimuksen miljardin euron ulosostoklausuulilla. Bayernin väliintulon myötä katalonialaisseura saattaa joutua tarjoamaan puolustajalleen palkankorotusta.

Araujon uskotaan olevan tällä hetkellä sitoutunut edustamaan Barcelonaa.

LUE MYÖS!