Betis ja Real Madrid iskivät yhteen lauantaina Villamarínilla. Ottelu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin.

Real Madrid nousi tasapelipisteen myötä La Ligan kärkisijalle. Pisteen päässä oleva Girona pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina kohdatessaan kärkikamppailussa Barcelonan. Kyseessä oli Real Madridille sarjakauden neljäs pistemenetys.

Jude Bellingham vei Real Madridin johtoon toisen jakson alussa. Bellingham sai nappikeskityksen boksiin ja siirsi pallon komeasti maaliin. Kaikki kilpailut mukaan luettuna kyseessä oli Bellinghamille jo kauden 16. maali.

Betis ei kuitenkaan heittänyt hanskoja tiskiin. Aitor Ruibal toi isännät tasoihin 66. minuutilla. Ruibalin boksin ulkopuolelta lähtenyt komea laukaus upposi ylänurkkaan. 1-1.

Betis oli lähellä voittoa, kun Isco puski pallon tolppaan lisäajalla, mutta sitä lähemmäs isännät eivät lopulta päässeet.