Gironan päävalmentaja Míchel ei pitänyt siitä, kun hänen keskikenttäpelaajansa Aleix García kertoi unelmoivansa siirrosta Barcelonaan.

– Tietenkin haluaisin pelata Barcelonassa. Kyseessä on seura, jota olen seurannut pikkupojasta saakka, García, 26, totesi Movistarin haastattelussa.

Kyseessä on jo toinen kerta tällä kaudella, kun Garcían kommentit Barcelonasta ovat nousseet puheenaiheeksi. Hän pyysi syyskuussa anteeksi Gironan kannattajilta, kun hän oli sanonut, että olisi toiminut samoin kuin entinen joukkuekaverinsa Oriol Romeu, joka siirtyi kesällä Barcelonaan.

Míchelin mukaan Gironan pelaajien tulisi keskittyä täysillä omaan joukkueeseensa.

– Aleix oli väärässä, ja siinä kaikki. Haluan, että ihmiset Gironassa keskittyvät täysin Gironaan. Tämä on viestini kannattajillemme: Tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat sataprosenttisesti kanssamme.

Girona porskuttaa kirjoitushetkellä La Ligassa sensaatiomaisesti toisena, tasapisteissä sarjakärki Real Madridin kanssa. Sunnuntaina se kohtaa seuraavassa sarjapelissään juurikin Barcelonan vieraskentällä.

García on ollut tällä kaudella keskeisessä roolissa Gironan keskikentällä, pelaten toistaiseksi kauden jokaisen minuutin La Ligassa. Gironan muista pelaajista ainoastaan maalivahti Paulo Gazzaniga on yltänyt samaan.

Linkki twiittiin.