Gironan keskikenttäpelaaja Aleix García sai lyhyessä ajassa runsaasti kritiikkiä seuran kannattajilta, kun hän kommentoi entisen joukkuekaverinsa Oriol Romeun siirtoa Barcelonaan.

Romeu, 31, palasi kesällä Gironasta kasvattajaseuraansa Barcelonaan. García, 26, suututti Gironan kannattajat RAC1:n haastatelussa, kun hän sanoi, että olisi toiminut Romeun tilanteessa samoin.

– Jos olisin Oriol, minäkin olisin lähtenyt Barcelonaan silmät kiinni. On sääli, että hän lähti, koska meillä oli todella mukava suhde. Olen jo sanonut hänelle, että jahtaan häntä, kun kohtaamme toisemme kentällä.

Palauteryöpyn kohteeksi jouduttuaan García täsmensi, että hän kommentoi vain Romeun tilannetta, ei omaansa.

– Haluaisin selventää eilen sanomaani. Osoitin vain tukeni hyvälle ystävälleni Oriol Romeulle, en missään vaiheessa sanonut, että lähtisin silmät kiinni. Minun ja hänen tilanteensa ovat täysin erilaiset. Jos joku loukkaantui, olen erittäin pahoillani. Rakastan Gironaa.

García on ollut elintärkeä pelaaja Gironalle siirryttyään seuraan toissa vuonna Eibarista. Ensimmäisen kerran hän pelasi Gironassa jo vuosina 2017-2019 lainalla sisarseurastaan Manchester Citystä, joka on niin ikään City Football Groupin alaisuudessa pelaava seura.

Linkki twiittiin.