Real Madridiin ensi kesänä siirtyvä hyökkääjälupaus Endrick on tuore Brasilian liigan mestari.

Endrickin, 17, edustama Palmeiras puolusti onnistuneesti pokaaliaan ja eteni keskiviikkona historiansa 12. mestaruuteen.

Palmeirasille riitti päätöskierroksella 1-1-tasapeli Grêmiota vastaan, eikä tappiokaan olisi välttämättä estänyt sen mestaruutta ison maalieron ansiosta.

Endrick vastasi keskiviikkona mestarijoukkueen ainoasta osumasta ja nosti siten lopullisen maalisaldonsa tämän kauden Série A:ssa 11:een.

Hyökkääjälupauksen siirrosta Real Madridiin sovittiin jo vuosi sitten, mutta Endrick voi siirtyä Los Blancosiin vasta ensi kesänä, kun hän täyttää 18 vuotta.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romanon uutisoi viime vuonna, että Endrick on solminut Madridin kanssa kolmen vuoden sopimuksen, joka sisältää option kolmesta lisävuodesta. Näin ollen diili voi ulottua kauden 2029-30 loppuun. Siirtosummaksi sovittiin tiettävästi hulppeat 60 miljoonaa euroa, mutta hinta voi nousta bonusten myötä vielä 12 miljoonalla.

Marraskuussa Endrick sai uransa ensimmäisen kutsun Brasilian A-maajoukkueeseen ja tuli vaihdosta kentälle MM-karsintapeleissä Kolumbiaa ja Argentiinaa vastaan.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
Enhorabuena, @Endrick, por tu segundo Brasileirão consecutivo. Tu gol en el último partido ayudó a tu equipo, @Palmeiras, a ganar un merecido título. Estamos muy orgullosos de ti.

Linkki twiittiin.