João Félix rankaisi entistä seuraansa, kun FC Barcelona kukisti Atlético Madridin La Ligan huippuottelussa. Portugalilaisen osuma toi katalonialaisisännille voiton 1-0-lukemin.

Félix ratkaisi ottelun 29. minuutilla ja chippasi pallon Jan Oblakin selän taakse. Hyökkääjä kohtasi Atléticon ensimmäistä kertaa tammikuun lähtönsä jälkeen seurasta. Félix siirtyi Barcelonaan kesällä vietettyään viime kevään lainalla Chelseassa.

Myös Barcelonan maalivahti Inaki Pena otti tärkeän huipputorjunnan toisella puoliskolla. Espanjalaisen huima venytys esti Memphis Depayn tasoituksen vapaapotkusta hollantilaisen hurjan kudin kilahtaessa rimoihin.

Myöhemmin lisäajalla Pena pysäytti Ángel Correan yrityksen hyvällä reaktiotorjunnalla.

Voitto nosti Barcelonan Atléticon ohi sarjataulukossa kolmanneksi. Eroa kärkikaksikkoon Gironaan ja Real Madridiin on neljä pistettä.

LUE MYÖS!