Miralem Pjanić siirtyi Juventuksesta Barcelonaan kesällä 2020. Barcelona lähetti vaihtokaupassa toiseen suuntaan Arthurin.

Pjanićin Barcelona-ura meni pahemman kerran penkin alle, sillä hän jäi olemattomalle vastuulle Ronald Koemanin alaisuudessa. Pjanić lähti Barcelonasta lainalle Besiktasiin ja siirtyi sittemmin ilman siirtokorvausta Al-Sharjarin paitaan. Pjanić on edustanut Al-Sharjaria reilun vuoden ajan.

Bosnian A-maajoukkuepelaaja käväisi Tuttosportin haastattelussa ja puhui ajastaan Barcelonassa. Aika seurassa oli vaikeaa, mutta hän nautti päästyään työskentelemään muutaman kuukauden ajan Xavin kanssa ennen siirtoaan Arabiemiraatteihin.

– Barcelonaan siirtyminen oli askel taaksepäin urallani. Elämässä on etsittävä uusia motivaatioita. Se on todella tärkeää, koska mukavuusalueella oleminen ei ole hyvä juttu. Barcelonan pelitapa on oma suosikkini. Nautin paljon Xavin alaisuudessa.

Pjanić povaa Pedrille hienoa uraa Barcelonassa.

– Pidän paljon hänestä. Pedri on todella lahjakas. Hän on nöyrä pelaaja, joka yrittää jatkuvasti kehittyä. Uskon hänen pelaavan hienon uran Barcelonassa.