Espanja voitti Georgian sunnuntaina 3-1 kotikentällään miesten EM-karsinnoissa.

La Roja siirtyi johtoon jo neljännellä minuutilla, kun Robin Le Normand ohjasi Ferran Torresin antaman vapaapotkun sisään.

Georgia tuli tasoihin kymmenen minuutin kohdalla. Pallo pelattiin linjan taakse Khvitša Kvaratskhelialle, joka ujutti pallon ohi vastaan tulleen Unai Simónin.

Varttia myöhemmin Espanjan ottelu sai ikävän käänteen, kun Gavi joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Barcelonan huippulupaus laskeutui ikävästi toisella jalallaan yrittäessään ottaa palloa haltuun ja loukkasi ilmeisesti polvensa. Gavi tiesi välittömästi, että hänen pelinsä oli ohi ja hän suuntasi kyynelehtien stadionin uumeniin.

Toista jaksoa oli takana kymmenen minuuttia, kun Espanja meni uudelleen johtoon. Kotijoukkue rakenteli takatolpalle avopaikan Torresille, joka puski pallon verkkoon. Torres juhlisti osumaansa pitelemällä loukkaantuneen joukkuekaverinsa Gavin paitaa käsissään.

Loppulukemista vastasi Georgian Luka Lochoshvili, jonka omaksi maaliksi Espanjan viimeinen osuma merkattiin.

Espanja varmisti EM-kisapaikkansa jo viime kuussa, mutta marraskuun pelien myötä se lähtee lopputurnaukseen lohkonsa voittajana. Viime torstaina La Roja kaatoi Kyproksen edellisessä ottelussaan 3-1.